Mekanizmi i promocionit

Bli produktet Head & Shoulders

Bli cilindo nga produktet Head & Shoulders me vlerë minimale 250 lekë në supermarkete apo pikat e ndryshme të shitjes në Shqipëri.

Ruaj kuponin tatimor dhe regjistrohu online

Ngarko një foto të kuponit tatimor në faqen "Luaj Tani".

Dhuratat e Promocionit

Paketime Head & Shoulders

Fito një nga 140 paketimet me Shampo H&Sh + shkumë rroje + peshqir mikrofibër.

Çmimi i madh: Takim me Buffon në Torino

Fito një nga 2 çmimet për të qënë pjese e grupit që do të jetë në një takim prej 30 minutash me Gianluigi Buffon. Në çmim përfshihet udhëtimi dhe qëndrimi në Itali.