"Klubi i Yjeve - Takohu me Buffon"
Promocioni Kombëtar nga Head & Shoulders

Bli produktet Head & Shoulders, ruaj kuponin tatimor dhe regjistrohu online për të fituar qindra çmime apo çmimin e madh, takim me portierin legjendar Gianluigi Buffon në Torino, Itali.

"Të gjithë kuponat e regjistruar në fushatën promovuese duhet të ruhen për referenca të mëtejshme. Një kupon tatimor mund të regjistrohet vetëm një herë!

Periudha e fushatës promovuese: 05/09/2018 deri më 21/10/2018. Lexoni më shumë rreth Kushteve e Kritereve të lojës.